Kari imponerte i Norske Talenter

Kari Høgh Arnesen (foto: TV2)  gjorde en flott innsats i finalen i Norske Talenter på TV2 fredag 27. november med Kurt Nilsens «Eg snublet omkring i svarteste natten». Hun kom ikke på topp tre-listen, men har med sin innsats i Norske Talenter tatt et langt steg videre i sin musikalske utvikling.

– Nydelig. Det kler deg å synge på norsk. Veldig bra gjennomført, sa dommer Mia Gundersen. Linn Skåber var også fascinert av Karis personlighet og altstemmen hennes. Også de andre dommerne var meget begeistret.
-Jeg tenker egentlig bare på gode ting, sa Kari til programleder Solfrid Kloppen da hun etter fremføringen ble spurt om hva hun tenker når hun fremfører sanger som «Eg snublet omkring i svarteste natten». Hun drømmer om å få synge med Kurt Nilsen. Det har nok ikke Kurten noe imot etter å hørt den flotte fremføringen i Norske Talenter-finalen.

Se Kari Høgh Arnesen synge på TV2.no

Hovedroller på teater
13-åringen fra Idrettsveien er i starten på det som kan bli en flott karriere både som sanger og som skuespiller. Kari har en voksen stemme, bare så vidt fylt 13 år (fødselsdag 29. oktober) og skuespillertalentet viste hun allerede som 11-åring i 2013 da hun spilte Annie i Forum Scene på Danmarksplass. Hun alternerte i rollen sammen med Hanne R. Pedersen. I fjor spilte hun hovedrollen i Heidi av Johanna Spyri samme sted.

Kari Høgh Arnesen synger i Studio Towersuite i Pinnelien

I semifinalen i Norske Talenter imponerte Kari med sin tolkning av John Legends «All of me».
Da Kari hadde sunget siste strofe i kveld, fant dommer Mia Gundersen frem lommetørklet.
– Kari, du er så tydelig et talent! Takk skal du ha, sa hun og tørket tårene. Herlighet … Du har en veldig ærlig formidling. Når du er 13 år, er det lett å ville for mye. Men du bare tar fram det som bor i det. Dette var aldeles nydelig, fortsatte Mia Gundersen.

– Så ujålete og fin
Linn Skåber var minst like imponert: – Du har en spesiell kraft i deg og du tør å stole på den. Du ligner bare på deg selv og jeg tror at Norge godt kunne tatt imot Kari-feberen. Jeg begynner å gråte litt, jeg også, faktisk. Det er så ujålete og fint. Jeg blir veldig rørt av deg, sa hun.
På spørsmål fra programleder Solveig Kloppen til Kari om hvordan hun skulle feire finaleplassen, svarte hun: – Man løper rundt og skriker av glede!

Pink «I Don’t Believe» med  Kari Høgh Arnesen da hun var 12 år gammel: