Flott tredjeplass til Maria Lægdene Næss

Marian Lægdene Næss under det nasjonale kunstløpstevne i Storhamar ishall på Hamar.

Maria Lægdene Næss hevder seg etter bare ett års trening i norgestoppen i kunstløp.

Helgen 7. til 8. november  ble det arrangert nasjonalt kunstløpstevne i Storhamar ishall på Hamar. I denne konkurransen fikk en løper fra Landås tredjeplass i klassen Cubs over 12 år: Maria Lægdene Næss (15 år). I denne konkurranseklassen var det 23 deltagere fra hele landet.

Maria begynte å konkurrere for bare ett år siden. Hun gikk lenge på skøyteskole og i ungdomsgruppen til Bergen Kunstløpklubb bare for gøy. Men så en dag bestemte hun seg for å satse mer og bli god.

Hun har trent iherdig nesten hver eneste dag, og denne harde innsatsen ble nå belønnet med en flott pallplassering.

Maria er en av få løpere som har klart å gå fra å trene i en ungdomsgruppe, som er et rent hobbytilbud, til å trene i en konkurransebasert gruppe.

Maria Lægdene Næss har etter bare ett års trening plassert seg blant Norges beste kunstløpere i klassen Cubs over 12 år.

Marie tegnet mesterskapslogo

Bergen Kunstløpklubb arrangerer Norgesmesterskap og Landsmesterskap i kunstløp i Bergenshallen fra 5. til 7. februar. Et så stort og flott arrangement må selvsagt ha sin egen NM-LM-logo med bergensk vri.

BKK-løperen Marie Pryme Hystad har tegnet logoen som skal prege Norgesmesterskapet og Landsmesterskapet. – Original, fargerik og kreativ pluss at den har litt humor, sier BKKs jury om logoen. BKK inviterte medlemmene til å lage en logo, og fikk inn gode forslag, og kunstløpskøyten på Bryggen gikk av med seieren. (Foto: BKK)

Marie Pryme Hystad har tegnet mesterskapslogoen til NM-LM i Bergenshallen i februar.