Kunstløpere trener til NM-LM og juleshow

Her er en del av BKKs deltakere fotografert etter premieutdelingen om søndagen. Foto: Aud Solbjørg Skulstad/BKK.

Hele 26 BKK-løpere deltok i nasjonalt stevne i Bergenshallen helgen 31. oktober – 1. november. Arrangør for stevnet var Loddefjord IL kunstløp.

Loddefjord Idrettslag har en liten kunstløpklubb, men får bruke Bergenshallen til å arrangere nasjonale stevner selv om de hovedsakelig trener på Iskanten (Vestkanten).

Den største delegasjonen av deltakere på dette stevnet, som var for de eldste klassene, Debs til Senior + Veteran), var fra Bergen Kunstløpklubb. Klubben er for øvrig den eneste i Norge som har løpere med i konkurranser i klassen Veteran menn og Veteran kvinner. Foreløpig har klubben to kvinner og bare én mann på 61 år som deltar.

For mange var stevnet den store styrkeprøven på om de klarte å kvalifisere seg til sesongens høydepunkt, norgesmesterskapet og landsmesterskapet i Bergen 5. til 7. februar, med BKK som arrangør. Det kan ventes mange flotte idrettsprestasjoner i Bergenshallen, og klubben håper på mye publikum.

Juleshow

For BKK-løperne venter mange utfordringer før det, både konkurranser og BKKs juleshow 2015, ” Tre nøtter til Askepott”, fredag 18. desember i Bergenshallen. Her kan man se skøyteskolen, aspiranter, konkurranseløpere, ungdoms- og voksengruppen danse på isen.