Pål Hafstad Thorsen i pappapermisjon

Byråd for barnehage, skole og idrett, Pål Hafstad Thorsen (A, Slettebakken), er i pappapermisjon fra 1. desember til 4. februar 2016. Partikollega Roger Valhammer (bildet)  vikarierer som byråd.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, og skal ta godt vare på feltet mens byråden er i pappaperm, sier Roger Valhammer til kommunens nettside.

Valhammer har siden april 2014 arbeidet som samfunnskontakt i Sparebanken Vest. Han har vært medlem av Bergen bystyre og Komité for miljø og byutvikling siden 2011. Han har tidligere arbeidet som rådgiver i Handel og Kontor i Norge Region Vest og fylkessekretær i AUF i Hordaland.

Han er master i Sammenlignende Politikk fra Universitetet i Bergen. Han har ellers utdannelse i Islam og religionsstudier ved University of Waterloo i Ontario, Canada og Political science ved The American University i Cairo (Utviklingsstudier som del av masterprogram ved Universitetet i Bergen). Valhammer har studert på deltid ved BI og Norges Handelshøyskole.

Pål Hafstad Thorsens permisjon betyr trolig ni ukers pause i twitter-disputten mellom han og Henning Warloe.

Foto: Karina Asbjørnsen.