Fridd til mellom vekter og manualer

Førstesiden på bloggen til Kjersti Sandnes, «Min matgale verden»

Visste du at det er 200 bergenske bloggere bare på blogg.no? Årstadposten besøker dem med jevne mellomrom.

Styleconnection  troner i toppen blant bergensbloggerne på blogg.no, med Rene Kleveland og Kristine Saltvold  på de neste plassene.

For tiden er det 200 bergenske bloggere på listen til blogg.no. Styleconnection har for tiden om lag 13.000 daglige besøk, Rene Kleveland 5600 og Kristine Saltvold 4000. De 30 best besøkte har 100 besøk eller flere, mens de 100 med lavest besøk har fra 8 til 22.

Antall besøk betyr ikke automatisk høy kvalitet, men erfaringen er at de som får mange besøk etter hvert får hjelpe til å få mer profesjonell utforming på sidene.

Årstadposten tar turer innom bergensbloggerne og rapporterer tilbake. I dag: kjerstisandnes.blogg.no Hun ligger for tiden som nr. 6 blant bergensbloggerne med om lag 1000 daglige besøk.

«Min matgale verden»

Kjersti Sandnes (44) har kalt bloggen sin «Min matgale verden». Om seg selv skriver hun: – En matblogg med salt og søtt, sunt og usunt, fest og hverdag. Kjersti heter jeg, teater-amatør og matentusiast med stor fantasi. Her finner du mat for enhver anledning, hverdagshistorier, og matfilmer. Livet er til for å nytes!!

Hun er også på Facebook  og på Instagram

Bloggen går tilbake til mai 2010 og har en imponerende liste kategorier. Blant de over 40 finner vii Brød og bakverk, Eventyr og dikt, Fra barnemunn, Hjemmelaget ingredienser, Morgenskriblerier. Musikk, Norway Cup, Surdeig, Syltetøy, Søt gjærbakst, Tapas, Tur, Vegetar og Videoblogg.

I sitt siste innlegg, «Fridd til mellom vekter og manualer», som ble lagt ut mandag, forteller hun om hva som skjedde da hun skulle på treningssenter sist søndag:

Jeg var på trening i går, på en søndag!

Og på søndager kan man altså komme ut for å bli fridd til midt innimellom vekter og manualer!

Hele familien dro av sted etter at Kjersti hadde stekt masse bacon til frokost, samt frest en halv hjort som det skulle lages gryte av.

Gubben og gutta dro til sitt senter, mens Kjersti dro til sitt og satte i gang treningen. Hun følte seg sterk og var kommet til bakside arm.

Hun l på en benk med en stang litt tyngre enn ¨den hun normalt bruker, «mens jeg pustet og peste, litt sånn forsiktig».

Ved siden av meg lå en ung mann som pustet desto mer, og i en pause kom frieriet: «May I propose to you»

Kjersti ble sittende som et spørsmålstegn. «Hva??»

«Do you speek english?? May i propose something to you??»

«Joeh….eh…yes!»

Kjersti svarte og forventet dernest at han skulle falle ned på kne og poppe frem en gedigen diamant!

Ingen diamant

Men svaret som kom var annerledes: «May I propose that you do the exerzise on the floor with not so much weight, its importan that you do it right…»

– Og så viste han meg hvordan jeg burde utføre øvelsen, som med ett ble ti-tusen ganger tyngre! Det ble faktisk så tungt at jeg glemte hele diamantringen han hadde lovet meg. Og så tungt at jeg plutselig kjente at jeg luktet som et gedigen stykke stekt kjøtt!

Jeg fikk altså ingen diger diamant, men det aner meg at en gedigen gangsperre er på gang, skriver Kjersti Sandnes.

Bloggen hennes er som nevnt meget allsidig og kan anbefales. Det samme er de mange bildene hun har lagt ut på Instagram.