Skøyteglede i Bergenshallen

Førjulstemning i Bergenshallen. Små og store i lang rekke skøytet over isen. Alle bilder: Bergen Kunstløpklubb.

Det var god stemning og mye moro da Idrettsservice i Bergen kommune og Bergen Kunstløpklubb inviterte til skøyteglede i Bergenshallen. Små og store fikk prøve seg på hinderløype og rebus. Det var juleskøytenisser fra kunstløpklubben, og pepperkaker ga en god førjulstemning. Ekstra moro var det for mange å skøyte etter hverandre på lang, lang rekke.

Bruktmarked for utstyr

De som ikke hadde skøyter med seg, hadde anledning til å leie. Ikke alle barn er like sikre på om de vil begynne med kunstløp, og da kan kjøp av brukt utstyr være en god start. Bergen Kunstløpklubb har kommet med en nyhet i Bergen, «Kunstløp kjøp og salg i Bergen», på Facebook. Her kan alle kjøpe brukte kunstløpskøyter, klær og tilbehør. Her finner du gode skøyter, som løpere i kunstløpklubbene har brukt. Disse skøytene har god støtte, som er viktig for små og store føtter, når du skal ut på isen og oppleve skøyteglede.

Å skøyte gjennom hinderløype var blant aktivitetene.

Å skøyte gjennom hinderløype var blant aktivitetene.

Smilende nissejenter fra Bergen Kunstløpklubb.

Smilende nissejenter fra Bergen Kunstløpklubb.

Bergen Kunstløpklubbs nisseløpere var til god hjelp under arrangementet i Bergenshallen.

Bergen Kunstløpklubbs nisseløpere var til god hjelp under arrangementet i Bergenshallen.