Ingrid Louise Vestre på landslagssamling i kunstløp

Ingrid Louise Vestre (til venstre) fra Bergen Kunstløpklubb har i helgen deltatt på julesamling i regi av Norges Skøyteforbund - elitelaget, juniorlaget og rekrutteringslaget.

Ingrid Louise Vestre fra Bergen Kunstløpklubb har i helgen deltatt på julesamling i regi av Norges Skøyteforbund – elitelaget, juniorlaget og rekrutteringslaget.

Ingrid Louise Vestre har innledet sesongen meget bra. Hun kom på tredjeplass i sitt første løp i klassen Novice under sesongens første nasjonale stevne da hun ble nummer tre av 21, bare 3/100 poeng fra delt andreplass. Hun var en av to deltakere som greide kvalifiseringskravet til Landsmesterskapet/Norgesmesterskapet i Bergenshallen i februar i både kortprogram og friløp på første forsøk.

Novice er klassen er for viderekomne, og kravene til elementene øker i vanskelighetsgrad i forhold til klassen Debs. Kortprogrammet skal vise faste elementer og være på maks 2:30 min. Friløpet skal være på 3:00 min +/- 10 sekunder for jenter og 3:30 min +/- 10 sekunder for gutter. Klassen deltar i landsmesterskapet.

Se andre saker om Bergen Kunstløpklubb

Ingrid Louise Vestre (til venstre) sammen med Malene Johansen og Silja Anna Skulstad Urang. De tre jentene var blant BKK-løperne som i vår deltok i Skate Copenhagen i Danmark. Foto: Bergen Kunstløpklubb

Ingrid Louise Vestre (til venstre) sammen med Malene Johansen og Silja Anna Skulstad Urang. De tre jentene var blant BKK-løperne som i vår deltok i Skate Copenhagen i Danmark. Foto: Bergen Kunstløpklubb.