Markering for 25-årsjubilanter i hjemmesykepleien

Tidligere husmorvikar og nå pensjonist, Tove Elin Landås, til venstre, og omsorgsarbeider Tone Ruus (25-års jubilant). Foto: Pål Irgens, Bergen kommune.

Hjemmesykepleien i sone Landås samlet sine ansatte som har vært i kommunens tjeneste i 25 år til en liten markering på sonekontoret 18. desember. Spesielt invitert var også Tove Elin Landås som nylig gikk av med pensjon etter hele 32 ½ års tjeneste i Bergen kommune.

Det ble en hyggelig stund hvor det også ble servert velsmakende snitter med kaffe og kake.

Enhetsleder Åse Herfindal og gruppeleder i Natlandsgruppen, Betty Tjore holdt fine taler for  jubilantene og den nybakte pensjonisten. De ble hver især takket for lang og trofast tjeneste i Bergen kommune og Åse Herfindal overrakte blomster og gavekort.

Dessverre måtte sykepleier Merethe Holthe (25-års jubilant) melde forfall til markeringen.