Førjulsmoro og -alvor på Langhaugen

Hallvard Arstein i 1D og Håkon Lundekvam Berge i 3A møttes i finalen i FIFA16 Playstation 4-turneringen på Langhaugen. Håkan gikk seirende ut av turneringen. Foto: Langhaugen.

Man har flere tradisjoner å opprettholde på Langhaugen. En av de viktigste og vittigste er pepperkakehuskonkurransen. Det er like enkelt som det er gøy å være med. Man baker et pepperkakehus med klassen og stiller det ut i aulaen. Vinneren av årets pepperkakehus-konkurranse ble klasse 3C, som har tatt avgjørelsen for handlingslammede politikere og lar Bybanen gå foran Bryggen.

FIFA16 Playstation 4-turnering

En konkurranse som av naturlige grunner ikke blir tradisjon er FIFA16 Playstation 4-turneringen. Etter uker med cupspill stod to spillere igjen. Kampen stod mellom «ungdommen mot den voksne, jyplingen mot den myndige, rebellen mot den etablerte, Vg1 mot Vg3, Hallvard Arstein i 1D mot Håkon Lundekvam Berge i 3A», som det står på Langhaugens Facebook-side. Denne gang var den eldste best: Håkon i 3A stakk av med seieren i en fartsfylt batalje som først ble avgjort i 2. ekstraomgang.

Vinneren av årets pepperkakehus-konkurranse ble klasse 3C ned denne flotte modellen av Bryggen og Bybanen. Foto: Langhaugen.

Vinneren av årets pepperkakehus-konkurranse ble klasse 3C ned denne flotte modellen av Bryggen og Bybanen. Foto: Langhaugen.