Kristin Iselin og Sanna spiller kretsturnering på lag med ni landslagsspillere

Kristin Iselin Haveland (forward), til venstre, og Sanna Flaa (back) fra Bergen Ishockeyklubb er tatt ut på Rogaland-Hordaland Jenter U18 sitt lag som skal delta i kretsturnering i Stavanger 29.-31. januar. Foto: Bergen Ishockeyklubb.

Kristin Iselin Haveland (forward) og Sanna Flaa (back) fra Bergen Ishockeyklubb er tatt ut på Rogaland-Hordaland Jenter U18 sitt lag som skal delta i kretsturnering i Stavanger fra 29. til 31. januar. De skal spille på samme lag som ni av de norske spillerne som denne uken deltar i VM for U18-landslag i Slovakia.

Kristin Iselin fra Minde og Sanna fra Landås er enslige bergenske svaler på et lag som er dominert av rogalendinger. 18 av 20 spillere kommer fra Stavanger/Nærbø: begge målvakter, fem av seks backer og 11 av 12 forwards.

Fra søndag 10. til lørdag 16. januar arrangeres verdensmesterskapet for U18-landslag i Miskolc i Ungarn. Søndag tapte Norge 1-5 for Tyskland, mens Norge vant 5-0 over Ungarn i går. Onsdag spiller Norge mot Slovakia, som leder etter to kamper.

Fra VM til kretsturnering

Ena Marie Nystrøm fra Stavanger er en av målvaktene i verdensmesterskapet. Både hun og åtte av de andre landslagsspillerne skal spille på samme lag som Kristin Iselin Haveland og Sanna Flaa i kretsturneringen i Stavanger.

Andre saker om Bergen Ishockeyklubb