Sterk BKK-innsats i Sarpsborg i siste løp før NM/LM i Bergenshallen

En del av Bergen Kunstløpklubbs løpere i klassene Debs, Novice og Junior. Foran fra venstre: Sara Langeland Færevaag, Edle Marlene Hauge Kjellsen, Tiril Omholt (nr. 4 i Sarpsborg), Silja Anna Skulstad Urang (norgemester i Novice i fjor, to femteplasser i juniorklassen i Sarpsborg) og Klara Blitzner. Bak fra venstre: Ann Charlott Dimcevska, Irina Karen Astorga, Thea Karlstad og Malin Haara.

Andrea Nilsen fra Bergen Kunstløpklubb vant friløp i klasse Basic kvinner under helgens i det nasjonale stevnet i Sparta Amfi i Sarpsborg i helgen. Fjorårets landsmester i klasse Novice, Silja Anna Skulstad Urang, stiller nå i juniorklassen, hvor hun tok to femteplasser.

21 BKK-løpere stilte til start. En del av dem var allerede kvalifisert til Norgesmesterskapet og Landsmesterskapet i Bergen 5. – 7. februar. For andre var det siste mulighet.

Resultater:

Novice:

Kortprogram: Ingrid Louise Vestre nr. 4 (24 deltakere). Friløp: Ingrid Louise Vestre nr. 6 (24 deltakere).

Debs:

Kortprogram: Tiril Omholt nr. 4, Malene Johansen Trengereid nr. 6, Ann Charlott Dimcevska nr. 9, Karen Koller Løland nr. 10 (33 deltakere).

Friløp: Karen Koller Løland nr. 4, Tiril Omholt nr. 11, Irina Karen Astorga nr. 15 (31 deltakere).

Junior:

Kortprogram: Silja Anna Skulstad Urang nr. 5, Thea Karlstad nr. 7 (17 deltakere).

Friløp: Silja Anna Skulstad Urang gnr. 5, Thea Karlstad nr. 12 (17 deltakere).

Friløp Basic kvinner: Andrea Nilsen nr. 1.

Det ble gull og bronse til Bergen Kunstløpklubb i Norges- og Landsmesterskapet i januar 2015. Silja Anna Skulstad Urang til venstre vant klassen Novice, mens Andrea Nilsen tok 3. plass i klassen Basic. I helgen ble det to femteplasser på Anna og førsteplass på Andrea. Her er de sammen med BKK-trenerne Eric De Mena og Jérémie Panyanouvong. Foto: BKK/privat.

Det ble gull og bronse til Bergen Kunstløpklubb i Norges- og Landsmesterskapet i januar 2015. Silja Anna Skulstad Urang til venstre ble landsmester i klassen Novice, mens Andrea Nilsen tok 3. plass i klassen Basic. I helgen ble det to femteplasser på Anna og førsteplass på Andrea. Her er de sammen med BKK-trenerne Eric De Mena og Jérémie Panyanouvong. Foto: BKK/privat.