Orlando Montenegro årets trener for A-laget til Ny-Krohnborg IL

Trenerteamet for for A-laget til Ny-Krohnborg Idrettslag i 2016: trener Orlando Montenegro, spillende assistenttrener Sandrino Arenas Moya og lagleder Sander Espeland Sletner. Foto: Ny-Krohnborg IL.

Tre årstadlag spiller i 5. divisjon avdeling 1 i 2016, Baune, Nymark og Ny-Krohnborg. Nå lader lagene opp til serien med treningskamper. Ny-Krohnborg har spilt fire kamper de to siste ukene. To har endt med seier, to med tap.

Årets trener for A-laget til Ny-Krohnborg Idrettslag er Orlando Montenegro. Med seg i trenerteamet får han Sandrino Arenas Moya som spillende assistenttrener og Sander Espeland Sletner som lagleder.

To seire og to tap

A-laget har de siste to ukene spilt fire treningskamper. Mot Djerv ble det tap 3-2. Da Ny-Krohnborg tok imot Galgen på Krohnsminde, tok NIL en overbevisende 4-0 seier. Forrige fredag ble det tap 4-2 mot hardtsatsende Varegg. Olve Blom ble dagens mann da han scoret 2 mål i mandagens treningskamp mot Minde som endte med 3-1 seier til NIL.

A-laget spilte i fjor i 5. divisjon avdeling 2 og ble nr. 9 av 12 lag med 27 poeng. Bare ett poeng skilte lagene på 6. og 11. plass. Bedre målforskjell reddet Ny-Krohnborg fra nedrykk. Laget hadde -8 i målforskjell, mens Tornado Bergen hadde -14 og Radøy/Manger -15.

I år spiller Ny-Krohnborg i 5. divisjon avdeling 1 og møter blant andre Baune og Nymark. Ny-Krohnborg åpner serien med bortekamp mot Austevoll 2 søndag 10. april. Samme dag møtes Baune og Nymark på Krohnsminde.