Alveslottet Dukketeater med «Ulven og de sju geitekillingene» på Nye Scala

Anita Berg fra Fjøsanger besøker Nye Scala i Ulriken bydelssenter lørdag 27. februar med forestillingen «Ulven og de sju geitekillingene».

Anita Berg fra Fjøsanger reiser landet rundt med Alveslottet Dukketeater. Lørdag 27. februar kl. 14 besøker hun Nye Scala i Ulriken bydelssenter (Landåsveien 31) med forestillingen «Ulven og de sju geitekillingene».

Forestillingen er akkurat passe skummel for barn i alderen 2 til 8 år. Geitemor og geitekillingene må overliste den farlige ulven. Heldigvis er ikke ulven så veldig smart, så det ender godt til slutt. Det spennende eventyret fra Grimm blir formidlet ved hjelp av teaterdukker, fortelling og musikk. Forestillingen egner seg både for små og store, og passer fint som familieforestilling. Billettpriser: Barn/voksen kr 50. Familie (4 pers.) kr 150. Det er teaterkafé i underetasjen før og etter forestillingen.

Landås Økonomi & Regnskap

Anita Berg er dukkefører og daglig leder i Alveslottet Dukketeater, som hun startet i 2004. Anita er utdannet førskolelærer, musikklærer, kulturarbeider og yogalærer. Hun har lang undervisningserfaring fra barnehager, Steinerbarnehager, høgskole, privat musikkskole og kursvirksomhet. Hun er bosatt i Søre Nyhaugåsen på Fjøsanger med mann, fire barn, to hunder, tre katter og et ukjent antall teaterdukker.

Anita Berg har utgitt bøkene «Kunsten å skremme barn. Gode grøss fra vugge til småskole» (Universitetsforlaget, 2015) og «Dukketeater i barnehagen» (Pedagogisk Forum, 2011). Hun skriver også frilans for Verktøykassa og andre pedagogiske tidsskrift og er redaktør for Fagbladet Ride Ranke (Foreningen Musikk fra livets begynnelse).

Kurs og forestillinger over hele landet

Alveslottet Dukketeater arrangerer kurs og forestillinger over hele landet. Blant kundene er barnehager, skoler, SFO, kulturskoler, festivaler, markeder og messer. Varemerket er å lage og å lære andre å lage magiske øyeblikk ved hjelp av enkle virkemidler samt nærhet, humor og varme.

fixbil