Sterk debut av Mooler Clyde (15) på Nymarks A-lag

Sterk debut for Mooler Clyde på Nymarks A-lag i treningskampen mot Eidsvåg søndag 28. februar. Mooler fylte 15 år for fire uker siden. Arkivfoto: Nymark IL.

Mooler Clyde, som fylte 15 år for fire uker siden, debuterte på Nymarks A-lag i treningskampen mot Eidsvåg søndag 28. februar. Mooler imponerte stort i sine første 24 minutter for A-laget. I tillegg til å bidra med fine løp og veggspill offensivt, scoret han et av målene i 4-0-seieren mot Eidsvåg.

Ifølge Nymarks Ils hjemmeside er ikke Mooler den yngste spilleren som har spilt på klubbens A-lag. Martin Gooderman var 14 år da han i sin tid debuterte på A-laget, men Mooler går uansett inn i historiebøkene som en av de yngste spillerne på A-laget i Nymark IL. Det er en sterk prestasjon.

Klubben håper at Mooler sin debut gir en boost for resten av ungdommen i klubben til å jobbe hardt for å nå sine mål. Det gror godt i Nymark IL, og Mooler er en av mange som kan nå langt med god og riktig trening.