Bronse til Malene Johansen Trengereid i Skate Copenhagen 2016

Tredjeplass til Malene Johansen Trengereid (13) i Skate Copenhagen 2016.

Malene Johansen Trengereid (13) fikk bronsemedalje i helgens Skate Copenhagen 2016 i klassen Debs. Hun trener i Bergen Kunstløpklubb og ble nylig Landsmester 2016. Medaljen i København ble vunnet i konkurranse med 17 løpere fra Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gull og sølv ble vunnet av henholdsvis Finland og Sverige.

Andre internasjonale medalje

Dette er andre gangen Malene tar bronsemedalje i et internasjonalt mesterskap. Forrige gang var under Reykjavik International Games 2014 i klassen 12 years and younger A.

Det var svært god innsats også fra de andre deltagerne: Thea Karlstad (18) fikk en flott 7. plass i Junior. 17 løpere deltok i den klassen. Camilla S. Hannevig (21) fikk en god 7. plass i Senior der åtte løpere deltok. Marie Deisz (12) debuterte i utenlandskonkurranse i klassen Springs og oppnådde personlig rekord. Marie bor i Solheimsviken.

Malene Johansen Trengereid (13) i friløpet i Skate Copenhagen 2016.

Malene Johansen Trengereid (13) i friløpet i Skate Copenhagen 2016.