Småpudden åpner tirsdag 14. juni klokken 1600

Gang- og sykkelbroen Småpudden åpner tirsdag 14. juni klokken 1600.

Tirsdag 14. juni klokken 1600 åpner gang- og sykkelbroen Småpudden med arrangement på begge sider av broen. Den formelle åpningen vil skje på Løvstakksiden. Byrådene Anna Elisa Tryti og Erlend Horn foretar den offisielle åpningen.

Det blir musikalske innslag med Miss Tati, Løvstakkens Jægerkorps, Damsgård skolekorps, Shantya og Janani Subramaniam. Det blir også opptreden med en brasiliansk squad dansegruppe. Salg av eksotisk mat.

Utstilling av historiske bilder og foredrag om fergetrafikken

Etter broåpningen inviteres alle interesserte til SK Djervs gamle klubbhus i Thormøhlens gate 30. Mellom 1730 og 1900 viser Historiehuset utstilling med historiske bilder fra Møhlenpris. Klokken 1715 vil Svein Aage Knudsen fortelle og vise bilder fra «Fergetrafikken over Damsgårdssundet 1916 til 1957». Her er det gratis adgang og salg av kaffe og vafler.

BI sin kantine, Cornerteaterets bar og Kaffebrenneriet holder åpent i anledning broåpningen.