Kåre Skorpen med vise-CD og konsert i Årstad kirke

Kåre Skorpen (i midten bak) med venner og kjente som medvirker på CDen «Viser som viser vei». Fredag 2. september blir det plateslepp og konsert i Årstad kirke.

Kåre Skorpen (Meiseveien på Landås) har plateslepp og konsert i Årstad kirke fredag. 2. september.

– Platen har jeg kalt «Viser som viser vei», forteller Kåre Skorpen. – Det er et utvalg viser jeg har valgt ut for jeg synes de sier noe viktig eller noe vakkert og sant om livet, naturen og menneskene som bor på vår sårbare jord. Det var noen tanker i forbindelse med årsskiftet 2015/16. Hva vil jeg i år? Jeg spurte venner og kjente om de kunne tenke seg å være med og det var bare ja å få, forteller Skorpen.

Innspillingen fant sted i Årstad kirke 6. mai. CDen inneholder sanger av Vamp, HeklaStrenga, Bjørn Eidsvåg, Erik Bye med flere.

– CD med variert musikalsk uttrykk

Musikerne og sangerne på CDen er venner og kjente av Kåre Skorpen, og er en god blanding glade amatører og profesjonelle. Organisten i Årstad menighet, Tore Hegdahl, har vært viktig med sine bidrag til arrangement for fiolin og cello og spill på Årstad kirkes flotte flygel. – Jeg synes selv det har blitt en CD med variert musikalsk uttrykk, sier kåre Skorpen.

Konserten i Årstad kirke fredag 2. september begynner klokken 18.30. Inngangspenger: 50 kroner. Salg av Skorpens CD (150 kroner) etter konserten.