Jentegruppen Seven med jubileumskonsert på Kronstad

En del av årets medlemmer i jentegruppen Seven.

Jentegruppen Seven kommer med jubileumskonserten «Helt utrolig» til Bergen Adventistkirke på Kronstad lørdag 3. september. Konserten begynner klokken 17. Det er gratis inngang og kollekt ved døren.

Seven er en kristen musikkgruppe, som består av jenter i alderen 9 til 15 år. Navnet Seven kommer av at gruppen kun har syv medlemmer på scenen under konserter, selv om gruppen består av flere medlemmer.
Seven feirer jubileum, 15 år som aktive barneartister med formidling av de gode nyhetene. I disse årene har gjengen holdt 70-90 konserter årlig, solgt nærmere 80.000 album og både ligget på Norsktoppen og «Topp ti» på Itunes-listen. Nå er de klare med en helt ny jubileumskonsert.
I jubileumskonserten «Helt utrolig» vil Seven dele sine favorittlåter fra et rikholdig repertoar. Gjennom konserten blir publikum også nærmere kjent med syv historier fra Bibelen. På konserten legges det opp til at lokale barn og barnekor synger sammen med Seven på scenen i kjent stil.

17 jenter veksler på å reise

På grunn av travel turnevirksomhet består Seven av 17 jenter. Disse veksler på å reise rundt i hele Norge med konserter og musikaler. Med seg har de en av Seven-instruktørene Melinda E. Løver eller Desiree Weberg. Gjengen reiser over hele landet og har i årenes løp rukket innom alle landets fylker. Seven har utgitt ti produksjoner – og sangene, skrevet av Britt-Venke Oldebråten og Melinda E. Løver, brukes av barnekor, skoler og søndagsskoler over hele landet.

Les mer om Seven her: