Strikk og drikk til gode formål

Fra forrige «Strikk og drikk»-arrangement på Kronbar på høyskolen på Kronstad. Alle over 20 år er velkommen på nye strikkekvelder tirsdag 18. og søndag 23. oktober. Foto: BTS Bryr Seg.

BTS Bryr Seg er en undergruppe av studentersamfunnet ved Høgskolen i Bergen (HiB) som driver med ulike veldedighetsarrangementer. Målet er å gi til andre samtidig som de går økonomisk i null.  Et av dem er «Strikk og drikk», som arrangeres tre ganger i semesteret.

Tirsdag 18. oktober arrangeres neste «Strikk og drikk» på Kronbar på høyskolen på Kronstad. «Strikk og drikk» er BTS Bryr Seg sitt mest populære arrangement. Her inviteres man til å strikke sammen med andre til ulike veldedige formål. Foreløpig strikkes det til Frelsesarmeen og prematuravdelingen på Haukeland Sykehus.

BTS Bryr Seg sponser garn og pinner for at flest mulig skal kunne strikke til ulike veldedige formål. Det man ikke blir ferdig med, fortsetter noen andre på – slik at man gir mest mulig videre. BTS Bryr Seg stiller med erfarne hjelpere.

Fra forrige «Strikk og drikk»-arrangement på Kronbar på høyskolen på Kronstad. Foto: BTS Bryr Seg.

Fra forrige «Strikk og drikk»-arrangement på Kronbar på høyskolen på Kronstad. Foto: BTS Bryr Seg.

Åpent for alle

Så langt har det vært flest studenter fra Høgskolen i Bergen som kommer. BTS Bryr Seg peker imidlertid på at arrangementet som er åpent for alle over 20 år (18 år med studentbevis). På arrangementet stiller arrangøren med alt strikkeutstyr og gode hjelpere.

På «Strikk og drikk» tirsdag 18. oktober kommer man også til å promotere et annet av høstens arrangementer, nemlig en aktivitetsdag i samarbeid med TV-aksjonen og Røde Kors.

Aktiviteter for TV-aksjonen

I år arrangeres TV-aksjonen søndag 23. oktober, og BTS Bryr Seg gjennomfører aktivitetsdagen samme dag. Dette arrangementet gir både ansatte og studenter ved HiB og nærmiljøet en mulighet til å donere penger gjennom ulike aktiviteter og kafésalg i stedet for på en bøsse.

Les mer på http://bergents.org/bts-bryr-seg/

Fra forrige «Strikk og drikk»-arrangement på Kronbar på høyskolen på Kronstad. Foto: BTS Bryr Seg.

Fra forrige «Strikk og drikk»-arrangement på Kronbar på høyskolen på Kronstad. Foto: BTS Bryr Seg.