Sterk BKK-innsats i Norgescupen i Stavanger

Ingrid Louise Vestre ble best i klassen Novice i Norgescup 2 i kunstløp i Stavanger. Foto Hans Petter Vestre.

I helgen var det duket for Norgescup 2 i kunstløp i Siddishallen i Stavanger. To venninner fra Bergen Kunstløpklubb tok medaljer. Ingrid Louise Vestre tok en strålende førsteplass og Malene Johansen Trengereid kom på en flott 3. plass i klassen Novice. Begge jentene oppnådde personlige rekorder når det gjelder poengsummer. Dette er Ingrid Louise sin andre førsteplass etter to nasjonale konkurranser denne sesongen. Hun vant soleklart både kortprogram og friløp. Begge jentene er 14 år gamle.

Ingrid Louise Vestre ble nummer en og Malene Johansen Trengereid nummer tre i klassen Novice i Stavanger. Foto Inger-Anne Arvesen.

Ingrid Louise Vestre ble nummer en og Malene Johansen Trengereid nummer tre i klassen Novice i Stavanger. Foto Inger-Anne Arvesen.

I Norgescup i kunstløp samler man poeng fra 1. til 12. plass. Hele 13 løpere fra Bergen Kunstløpklubb samlet Norgescup-poeng. Disse løperne er fordelt på fire ulike konkurranseklasser. Silja Anna Skulstad Urang tok 4. plass og Thea Karlstad kom på 9. plass i Junior. Foruten de to medaljevinnerne i Novice tok Edle Marlene Hauge Kjellsen (Landås) og Tiril Omholt NC-poeng med henholdsvis 8. og 12. plass. I klassen Debs tok også fire løpere fra klubben poeng: Sara Langeland Færevaag 5. plass, Malin Haara 6. plass, Irina Karen Astorga (Landås) 11. plass og Marie Pryme Hystad12. plass. Tre jenter i klassen Basic sanket også poeng: Kristin Krog Mehammer (Gyldenpris) 4. plass, Klara Arima Blitzner (Landås) 6. plass og Charlotte Gjelsvik 10. plass. Alle disse løperne og mange flere fra klubben har klart poengkravene for å delta i Lands- og Norgesmesterskapet 2017 på Hamar i januar.