Poengsankere fra Bergen Kunstløpklubb i Norgescup 3

Fire som fikk Norgescup-poeng i klassen Novice i Norgescup 3 i kunstløp på Hamar i helgen. Fra venstre Malene Johansen Trengereid, som vant sølv, Ann-Charlott Dimcevska som fikk 11. plass, Edle Marlene Hauge Kjellsen fra Årstad bydel på 9. plass og gullvinner Ingrid Louise Vestre. Foto: Inger-Anne Arvesen.

I helgen ble det arrangert Norgescup 3 i kunstløp på Hamar for klassene Debs, Novice og Senior, og samtidig nasjonalt stevne for Veteran. Nok en gang sanket Bergen Kunstløpklubb medaljer.

Malene Johansen Trengereid, til venstre, som vant sølv, og gullvinner Ingrid Louise Vestre. Foto: Carita Johansen.

Malene Johansen Trengereid, til venstre, som vant sølv, og gullvinner Ingrid Louise Vestre. Foto: Carita Johansen.

Ingrid Louise Vestre tok en strålende førsteplass og Malene Johansen Trengereid klatret opp fra 3. plass sist til en flott 2. plass i klassen Novice. Begge jentene oppnådde personlige rekorder når det gjelder poengsummer. Dette er Ingrid Louise sin tredje førsteplass etter tre Norgescup-konkurranser denne sesongen. Hun vant soleklart både kortprogram og friløp. I samme hall på Hamar vil det bli arrangert Landsmesterskap og NM i januar, og dette er definitivt to sterke medaljekandidater til Landsmesterskapet.

Camilla S. Hannevig tok 2. plass i Senior, der det var totalt tre løpere med. I Veteran er det foreløpig bare Bergen Kunstløpklubb som har konkurranseløpere. I Veteran kvinner vant Solveig Rørosgaard fra Årstad bydel foran May Linn Jakobsen, og Thony Hannevig vant herreklassen.

Poengsankere fra Årstad bydel

Edle Marlene Hauge Kjellsen fra Årstad bydel tok en fin 9. plass og Ann-Charlott Dimcevska kom på en god 11. plass, og samlet dermed også Norgescup-poeng i klassen Novice. Totalt 17 løpere fra hele landet konkurrerte i denne klassen. I klassen under, Debs, var det hele 42 løpere med i kampen om Norgescup-poeng. Her tok Karen Koller Løland en flott 4. plass, mens Sara Langeland Færevaag kapret 5. plassen i klassen.