Førsteplass til Klara Arima Blitzner i Norgescupen

BKK-deltakere med flott innsats i Norgescupn i Sarpsborg. Fra venstre Camilla Hannevig, Silja Anna Skulstad Urang, Ann-Charlott Dimcevska, Ingrid Louise Vestre og Edle Marlene Hauge Kjellsen. Foto Inger-Anne Arvesen.

Bergen Kunstløpklubb fikk pallplasseringer i alle konkurranseklasser i helgens Norgescup i Sarpsborg. Av 18 løpere i klassen Basic fikk Klara Arima Blitzner fra Landås førsteplass og Kristin Mehammer fra Møhlenpris kom på tredjeplass.

Ingrid Louise Vestre tok sin fjerde strake seier i klassen Novice, og Malene Johansen Trengereid fikk nok en flott 2. plass. 15 løpere deltok i denne klassen.

Juniorklassen har vært i sterk vekst de senere årene, og i dette Norgescupstevnet deltok 25 løpere. Her sikret Silja Anna Skulstad Urang seg 3. plassen.

Seniorløper Camilla Hannevig tok 2. plass. Her var det to løpere med.

Også andre løpere fra klubben gjorde en sterk innsats og tok Norgescup-poeng. Fra Årstad bydel tok Edle Marlene Hauge Kjellsen 7. plass i Novice og Maria Lægdene Næss 12. plass i Basic. BKK-løpere fra andre bydeler i Bergen som sikret seg poeng var Ann-Charlott Dimcevska som fikk 6. plass i Novice, og Vanessa Gjerde tok 8. plass i Junior.

Klara Arima Blitzner (Landås), til venstre, nr. 1 og Kristin Mehammer (Møhlenpris) nr. 3 i Basic i Norgescupen i Sarpsborg. Foto Sissel Mehammer.

Klara Arima Blitzner (Landås), til venstre, nr. 1 og Kristin Mehammer (Møhlenpris) nr. 3 i Basic i Norgescupen i Sarpsborg. Foto Sissel Mehammer.