Siste stevne før NM-LM i kunstløp på Hamar

Thea Karlstad (18) fra Bergen Kunstløpklubb sikret en 3. plass i klassen Junior Foto: Aud Solbjørg Skulstad.

I helgen arrangerte Loddefjord Idrettslag kunstløpstevne i Bergenshallen. Dette var siste kvalifiseringsstevne til NM for klassene Junior og Senior og Landsmesterskapet 2017 for klassen Debs. I tillegg var dette 4. Norgescup for disse klassene. Thea Karlstad (18) fra Bergen Kunstløpklubb (BKK) sikret en flott 3. plass i klassen Junior. I denne klassen fikk også to andre løpere fra BKK Norgescup-poeng: Vanessa Gjerde (17) og Silja Anna Skulstad Urang (16), med henholdsvis 6. og 8. plass. I klassen Debs gjorde Sara Langeland Færevaag (14) det best med sin 4. plass. Deretter fulgte Karen Koller Løland (13) på 7. plass og Malin Haara (15) på 10. plass. I Junior var det 23 løpere med og i Debs hele 40. I Senior kom Camilla Hannevig på 4. plass av fem løpere.

Norgesmesterskapet-Landsmesterskapet 2017 arrangeres i tidligere Hamar OL-amfi 13. til 15. januar 2017. Bergen Kunstløpklubb venter spent på uttaket fra Norges Skøyteforbund og håper på en stor delegasjon fra BKK.