Klara Arima Blitzner fra Landås vant gull i Norgescupen sammenlagt

Klara Arima Blitzner i et showløp. Foto John Skogheim.

Klara Arima Blitzner fra Landås vant gull i Norgescupen sammenlagt i kunstløpklassen Basic. Finalen gikk 12. februar med Romerike Kunstløpklubb som vertskap. Dette var samtidig Norgescup 5, og her vant Klara Arima sølv. Alle Bergen Kunstløpklubb sine løpere i denne klassen kom blant de ti beste. Erika Faannessen fikk 6. plass, Maria Lægdene Næss fra Årstad bydel kom på 7. plass og Kristin Mehammer på 10. plass.

I de yngre klassene fikk Bergen Kunstløpklubb to med blant de seks beste. Anna Utskot Vaksdal fikk 6. plass i Springs og Anna Mevold Skogheim fra Årstad bydel tok 6. plass i Cubs under 12 år.

Klara Arima Blitzner vant gull i Norgescupen sammenlagt. Foto Eirunn Lægdene Næss.

Gode resultater i Sofia Trophy

To løpere fra Bergen Kunstløpklubb deltok på et internasjonalt ISU-stevne i Bulgaria 8. til 12. februar. Thea Karlstad (19) konkurrerte i Junior, og Malene Johansen Trengereid (14) i Novice. Begge leverte sterke prestasjoner, særlig i sine friløp, og de fikk solide personlige rekorder. Thea endte på 16. plass av 34 løpere sammenlagt, men tok en flott 9. plass i friløpet. Hun går sin siste sesong i Junior, men klarte det tekniske poengkravet for Junior VM i sitt friløp.

Malene tok 10. plass sammenlagt, og endte på en solid 8. plass i friløpet av 23 løpere. Hun skal delta i Nordisk mesterskap i Reykjavik. Ingrid Louise Vestre (14) er også tatt ut av Norges Skøyteforbund til det mesterskapet.

Malene Johansen Trengereid tok 10. plass sammenlagt, og endte på en solid 8. plass i friløpet av 23 løpere i ISU-stevnet i Bulgaria. Foto privat.

Thea Karlstad ble nr. 16 av 34 løpere sammenlagt i ISU-stevnet i Bulgaria, men tok en flott 9. plass i friløpet. Foto privat.