Sterk innsats av kunstløpjenter fra Årstad bydel

Fra venstre Susanne Thorstensen Enehaug, Anniken Eikeland, trener Nella Simaova og oppvisningsløper Vivian Revheim Skrede.

Gjøvik Kunstløpklubb arrangerte denne helgen nasjonalt kunstløpsstevne i Gjøvik Olympiske Fjellhall. Klassen «Cubs under 12 år» er sportens første konkurranseklasse, og det første møtet med poeng og rangering for talentfulle unge kunstløpere.

Bergen Kunstløpklubb hadde to håpefulle deltakere i denne klassen på Gjøvik, og begge to leverte solide prestasjoner. Susanne Thorstensen Enehaug fikk en strålende 2. plass og Anniken Eikeland en flott 5. plass, og begge satte personlige poengrekorder under stevnet. Begge jentene er fra Årstad bydel, og er ikke redde for å sette Årstad på kartet!

I Oppvisningsklassen (hvor løpere under 11 år deltar uten dommerpoeng og rangering) gjorde Vivian Revheim Skrede og Daniil Valanov seg bemerket med flotte løp.

Fra venstre Susanne Thorstensen Enehaug, Anniken Eikeland og oppvisningsløper Vivian Revheim Skrede.

Daniil Valanov er en av få gutter i kunstløpsporten.