Musikklinjen på Langhaugen med jubileumskonsert i Håkonshallen

Fra jubileumskonserten til musikklinjen på Langhaugen vgs. 30. mars. . Neste og siste feiring av dette blir onsdag 10. mai i Håkonshallen. Foto: Bjarte Brask Eriksen, Hordaland fylkeskommune.

Musikklinjen på Langhaugen videregående skole er 30 år dette skoleåret. Neste og siste feiring av dette blir onsdag 10. mai i Håkonshallen. Her byr elevene på musikklinjen på noe av det flotteste de kan prestere: Ensembler, kor og solister i en flott festkonsert.

Det blir mest akustisk musikk denne kvelden, med stor variasjon i stil og bredde, fra soloinnslag, til orkestre og ulike korinnslag.

Også danselinjen jubilerer i år. Det er 20 år siden linjen kom i gang. Begge jubileene ble feiret med musikk, sang og dans fra tre scener i åtte torsdag 30. mars. Avslutningen på festforestillingen var «Bohemian rhapsody» av gruppen Queen. Då var alle elevene på scenen med orkester og sang.

Storbandet ved Langhaugen videregående skole i aksjon. Foto: Bjarte Brask Eriksen, Hordaland fylkeskommune.

Trippelpianistene Sigmund Toppe (f.v.), Stephen Alexander Evanger og Eskild Nytun underholdt på flygel for dei mange fremmøtte under festforestillingenen på Langhaugen. Foto: Bjarte Brask Eriksen, Hordaland fylkeskommune.

Alle elevene deltok på avslutningsnummeret, «Bohemian rhapsody» av Queen. Foto: Bjarte Brask Eriksen, Hordaland fylkeskommune.