Løvstakken Opp for sjette gang lørdag 13. mai

Noen av deltakerne på Løvstakken Opp 2016. Foto: Løvstakken Opp.

Løvstakken Opp arrangeres for sjette gang lørdag 13.mai. I fjor deltok nesten 1300, og i dag (1. mai) er det 250 flere påmeldte enn det var i fjor på samme dato. Løypen er 2,1 km og har ca 400 høydemeter. Løypen er lett å gå, og består av litt grus, litt sti og litt stein. Det er ikke rett opp, det er mange steder det nesten er flatt.

Det er følgende klasser:

Mosjon uten tidtaking – start kl. 10.00

Mosjon med tidtaking – start kl. 11.00

Konkurranseklasse med tidtaking og individuell start – Første løper starter 12.00

Alle som deltar får t-skjorte, medalje, grillmat og vafler.

Et løp som passer for alle

BFG Bergen Løpeklubb har overtatt arrangementet og står nå som arrangør.

– Jeg fortsetter min rolle og jobber hver dag året rundt for at løpet skal være tilrettelagt for «mannen i gaten» og at det skal være lav terskel for å melde seg på. Barn og unge spesielt, sier initiativtaker og løpsleder for Løvstakken Opp, Patricia Flataker. – Vi har hoppeslott, ansiktsmaling, ballonger, maskotter og musikk. I år skal det være en maskot i startområdet, en i løypen og en på toppen. Jeg gleder meg veldig til løpsdag og er allerede godt i gang med planleggingen av neste års arrangement.

– Jeg håper å se masse folk lørdag 13. mai, spesielt barnefamilier – alle er veldig velkommen, sier Patricia Flataker.