Kronstad skole med jubileumsforestilling i Grieghallen 8. mai

Kronstad skole lånte Frikirken til øvingslokale. Store deler av skoledagene i den første uken i mai var elevene der for å øve. Mandag 8. mai er det jubileumsforestilling i Grieghallen. Foto: Kronstad skole.

De siste ukene har elevene på Kronstad skole øvd og forberedt seg til jubileumsforestillingen «Vi på Kronstad – Dette er oss!» i Grieghallen 8. mai klokken 1800, i anledning skolens 60-årsjubileum. Forestillingen blir en magisk festforestilling fylt av varme, humor, glede og godt samspill.

Dette skoleåret har Kronstad skole hatt stort fokus på å møte hverandre med respekt og bli bedre kjent med hverandre. I forestillingen «Vi på Kronstad – Dette er oss!» vil publikum få innblikk i hva elevene på Kronstad har med seg og hvem de er. På scenen får publikum møte 230 talentfulle barn som gleder seg til å levere forestillingen: «Dette er oss!»

Skolen har lånt Frikirken til øvingslokale. Store deler av skoledagene i den første uken i mai var elevene der for å øve.

Mandag 8. mai åpner Grieghallen dørene for publikum kl. 17.00. Da er alle velkommen til å nyte kunstutstillingen «Dette er meg!» Alle elevene har gjennom kunstverk presentert seg selv. Kafeen i Grieghallen vil være åpen. Kl. 17.40 åpnes dørene til salen. Forestillingen starter presis kl. 18.00.

Direkte etter forestillingen fortsetter arrangementet i «Spissen» i 2. etasje i Grieghallen med taler og festivitas! Etter at elever og lærere har hentet alle eiendeler og utstyr bak scenen, kommer de inn i Spissen.

Forestillingen er obligatorisk for elevene og elevene deltar uten kostnader. Foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler m.v. kan kjøpe billetter gjennom Ticketmaster for 100 kroner.

Bygget i 1965

Kronstad skole ble bygget i 1965, Arne Schanke var arkitekt. Kronstad skole ble offisielt innviet 15. juni 1966 og hadde da 555 elever. Men skolen hadde alt vært i bruk et helt skoleår, da man hadde begynt å ta skolens rom i bruk etter hvert som de ble ferdige høsten 1965. Kronstad skole skulle avløse Solheim skole (fra 1884), som ble nedlagt i 1969. Dette skoleåret har skolen 230 elever og 19 lærere.