Landås Skoles Musikkorps på friluftstur

Glad gjeng etter to konserter i litt surt vær.

Landås Skoles Musikkorps hadde lørdag 11. juni det første av tre «Korps på friluftstur»- arrangementer. Korpset var av de heldige som ble valgt til å bli med på dette, og vil også fremover bli å se på tur med instrumenter og godt humør.

Lørdagens tur gikk til Langeskogen, og turgåere kunne oppleve glade marsjer på ulike steder i området. Litt regnvær stopper ikke musikantene fra Landås. De neste to ukene er det intensive forberedelser til Norgesmesterskap for janitsjarkorps i Larvik som gjelder.

Alle bildene er tatt av Helene Myksvoll, nestleder i Landås skoles musikkorps.

Mari, Hedda og Vilde.

 

Anna Hågøy Bostad og Signe Myksvoll varmer opp saksofonene sine i regnværet.

 

Sigurd Olav Myksvoll.