Viljar V. Garmannslund med utstilling i Galleri Fantasi

Viljar Vindenes Garmannslund har frem til 2. juli utstilling av bilder i Galleri Fantasi i Kristofer Jansons vei 26.

I Galleri Fantasi i Kristofer Jansonsvei 26 er det for tiden Viljar Vindenes Garmannslund som er hovedutstiller med utstillingen «Småfolk». Viljar har to års utdannelse fra Kunstskolen i Bergen og jobber blant annet som illustratør. Viljar tar gjerne imot oppdrag.

På utstillingen viser han fantasifulle bilder som egner seg godt på barnerom, men bildene appellerer også til et voksent publikum.

Galleriet er åpent hver lørdag og søndag mellom kl. 13.00 og 16.00, og denne utstillingen blir stående t.o.m. søndag 2. juli. I løpet av utstillingsperioden vil kunstneren supplere utstillingen med nye bilder.

Galleri Fantasi selger for øvrig malerier, grafikk, keramikk og glasskunst av god kvalitet til en grei pris. De som driver galleriet er Vi som driver Galleri Fantasi er Kari Berger – keramikk, Eva Rognvik -maleri, keramikk, Viljar Garmannslund – maleri, Ruth Borge – maleri, grafikk, keramikk, Eli Thornquist – maleri, kunsthåndverk, Berhanu Mekonen – maleri, Torunn Bjørkhaug – maleri, Anne Gunn Oxholm -grafikk og Nina Sævrøy – glasskunst.

En av tegningene Viljar Vindenes Garmannslund viser frem i Galleri Fantasi i Kristofer Jansons vei 26.

Viljar Vindenes Garmannslund viser frem fantasifulle bilder som appellerer både til barn og voksne.