Landås skoles musikkorps vant 3 divisjon i NM for janitsjarkorps

Landås skoles musikkorps jubler: Seieren er vår (foto: Helene Myksvoll).

Landås skoles musikkorps stakk 24. juni av med seieren i 3 divisjon i NM for janitsjarkorps.  Med dette befestet korpset hordalandsdominansen i årets norgesmesterskap for skolekorps. Dommerne har trukket frem at hver enkelt musikant bidrar til at det låter bra og at det er energi i korpset. De er svært imponert over nivået og takket Landås for en super opplevelse. Det nevnes både musikkfølelse og at musikantene oppleves samspilte.

Korpset dirigeres av Rita Kvalnes, som er svært stolt av sine til dels svært unge musikanter.

Spente musikanter før konkurransen (foto: Runhild Lægreid Syse).

Mari Dale Fredriksen (10) var med på scenen og tok imot premien (foto: Helene Myksvoll).