BT-jenter i internasjonal RG-konkurranse i Israel

Grand Prix i Rytmisk Gymnastikk i Holon i Israel var en stor opplevelse for Ingrid Bratsberg og Ane Marthe Bertelsen fra Bergens Turnforening . Foto: privat.

Ingrid Bratsberg og Ane Marthe Bertelsen fra Bergens Turnforening deltok 23. og 24. juni i Holon Grand Prix i Rytmisk Gymnastikk i Israel. Rapportene forteller at hallen og anlegget rundt er helt fantastisk. Ikke rart at gymnastene fra Bergen har kost seg. Alt fra majestetiske garderober, til svømmebasseng og restauranter har dette anlegget. Det er høy «stjernefaktor «og jentene har fått trene ved siden av de beste.

Ane Marthe Bertelsen gjorde sitt livs konkurranse uten feil. Ingrid hadde en veldig bra ringkjøring og ble belønnet med karakter 13.1, som ga 17. plass av 31 i det redskapet. Ingrid Bratsberg hadde noen feil i de andre redskapene, men strålte likevel på teppet. Jentene fikk masse inspirasjon til videre satsning og jobbet hardt under hele oppholdet.

Ingrid Bratsberg og Ane Marthe Bertelsen i hallen der konkurranene foregikk. Foto: privat.

Både Ingrid Bratsberg og Ane Marthe Bertelsen gjorde en flott innsats i i Holon Grand Prix i Rytmisk Gymnastikk i Israel. Foto: privat.

Idrettsanlegget var imponerende med majestetiske garderober,svømmebasseng og restauranter. Ingrid Bratsberg og Ane Marthe Bertelsen koste seg under oppholdet . Foto: privat.

Flott innsats i NM

De to RG-jentene fra Bergens Turnforening gjorde det også meget bra i NM tidligere i juni: Ingrid Bratsberg tok NM-gull i ball i rytmisk gymnastikk. Hun leverte en flott kjøring i ballfinalen og sikret gullet med karakteren 13,225. Hun fikk også bronsemedalje i køller med karakter 12,850.

Ane Marthe Bertelsen viser stor fremgang og kjørte to flotte programmer i finalene i ring og køller. Hennes beste plassering ble 5. plass i køller med karakteren 11,800.