Bli med på babysang og småbarnsang i Solheimsviken

Frelsesarmeen Solheimsviken ønsker voksne og barn velkommen på høstens babysang og småbarnsang. Halvårets tema er «Elsket som jeg er», og man lar kjærligheten mellom barn og forelder være fundamentet for samlingene.

– Babysang er tilbudet for de minste (0-1 år), hvor vi synger, rimer, gjør bevegelser og leker sammen for å kose oss med den gode kontakten mellom forelder og baby. Her er det mye fokus på øyekontakt, berøring og å stimulere og leke med sansene, forteller Anette Teigland Kråkenes, nyansatt barne- og ungdomsarbeider i Frelsesarmeen Solheimsviken.

– På småbarnsang (1-6 år) vil vi også synge, rime, gjøre bevegelser og leke sammen, men her får barna også utforske dansing og spille instrumenter, forteller Anette Teigland Kråkenes. – Kreativitet, lyder, farger og at barna får skape musikk og oppleve gleden i musikken står i fokus. Siden det er Frelsesarmeen som arrangerer er det også en liten bibelhistorie eller koselig andakt i midten. I tillegg serveres det rimelig middag for alle, inkludert familiemedlemmer, mellom babysang og småbarnsang.

Se annonse.