Fakkeltoget på Løvstakken for tredje gang 26. november

Fakkeltoget på Løvstakken blir i år arrangert for sjette gang. Foto Fakkeltoget på Løvstakken.

Fakkeltoget på Løvstakken arrangeres for tredje gang søndag 26.november.

– Det skal være fyrverkeri på toppen, og så har vi felles fakkeltog ned fra Løvstakken til startområdet ved Løvstakkveien 51, forteller Patricia Flataker, leder for Fakkeltoget. Arrangør er Minde IL.

Alle som deltar får startnummer, fakkel, boller, gløgg og pepperkaker. Det blir overraskelse til barna, og nissen kommer. Utdeling av fakler og startnummer skjer fra kl. 15.00. Kl. 18.00 starter fyrverkeriet. Arrangementet passer godt for barnefamilier. I fjor meldte over 1600 seg på.

«Løvstakken for alle» 5. mai

Minde IL kommer med et nytt arrangement våren 2018, «Løvstakken for alle», lørdag 5.mai. Det blir et familiearrangement med hoppeslott, ansiktsmaling, ballongmann, servering, medalje, t-skjorte, diplom og ikke minst egen natursti med poster for barna.

Mer om Fakkeltoget her.