BT-turnere i internasjonal konkurranse i Belgia

Karoline Barstad Eide og Ingrid Bratsberg fra Bergens Turnforening representerte sist helg Norge i Happy Cup i Rytmisk Gymnastikk i Gent i Belgia.

Helgen 4. og 5. november representerte Bergens Turnforening-jentene Ingrid Bratsberg og Karoline Barstad Eide Norge i Happy Cup i Rytmisk Gymnastikk i Gent i Belgia. Ingrid og Karoline representerte Norge sammen med landslagssjef Flavia Suarez som trener.

Sporty Karoline viste hvor tøff hun er og tok utfordringen på strak arm da hun fikk tilbud om deltagelse dagen før avreise.

Begge hadde noen veldig godt gjennomførte program, men de var også litt uheldige og hadde noen klikk. De fikk likevel vist seg flott frem på teppet og fikk gode erfaringer. Ingrid Bratsberg havnet til slutt på 22. plass, mens Karoline havnet på 44. plass av 50 gymnaster.

Karoline Barstad Eide fra Bergens Turnforening i Happy Cup International RG Tournament i Gent, Belgia, 4.11.2017. Foto Beautiful Sports/Ulrich Fassbender.