Julemagi verden rundt i Bergenshallen torsdag 14. desember

Fra Bergen Kunstløpklubbs vårshow 2. april 2006. Disse jentene er nå midt i 20-årene.

«Julemagi verden rundt» har Bergen Kunstløpklubb kalt sin tradisjonsrike familieforestilling i Bergenshallen i adventstiden. Forestillingen vises torsdag 14. desember mellom klokken 18.00 og 20.00.

BKKs kunstløpere vil ta publikum med til ulike steder i verden. Det blir julemagi med dans på isen, kostymer og lysshow. Vel 150 løpere i alle aldre deltar. I pausen blir det salg av kaker og kaffe, og klubben åpner et lite bruktmarked for skøyter og tilbehør.

Noen glimt fra Bergen Kunstløpklubbs vårshow 2. april 2006. Skannet fra avisside.

Påkostet vårshow i 2006

I vår serie med fotominner tar vi i dag turen elleve år tilbake, til BKK sitt vårshow i Bergenshallen søndag 2. april 2006. – Bergen Kunstløpklubb avsluttet sesongen med et fantastisk totimers show. Temaet var «En smak av Norge» To trommeslagere fra 150-årsjubilanten Dræggens Buekorps fikk æren av å åpne programmet, skrev Årstadposten i sin reportasje.

Publikum fikk høre nærmere 30 kjente og kjære norske musikkstykker der kunstløperne danset, skøytet og gjøglet til musikken. I første del av programmet stod norsk musikk i sentrum. Etter pausen var det bergensk musikk det ble danset etter. Showet var den mest påkostede oppsetning noensinne. Med flotte kulisser og stemningsfull belysning