Irina Karen Astorga til topps på hjemmebane

Irina Karen Astorga gikk til topps i klassen Novice i Bergenshallen sist helg.

Helgen 2.-3. desember var det nasjonalt kunstløpstevne i Bergenshallen. Irina Karen Astorga fra Årstad bydel gikk helt til topps i klassen Novice.  Irina Karen lå på andreplass etter kortprogrammet, men klarte en strålende førsteplass sammenlagt. Hun oppnådde i tillegg tilstrekkelig poengsum til å rykke opp til klassen Novice A.

Malene Johansen Trengereid fikk en flott andreplass i Novice A, og tok med dette sin fjerde pallplassering denne sesongen.

Flere andre løpere fra Bergen Kunstløpklubb kom blant de 12 beste i sin klasse, og sikret seg dermed Norgescuppoeng: Debs Hedda Sørensen Aarevoll 10. plass, i Debs A Iris Raddum 12., Novice Marie Hafstad Deisz 7. plass, og i Novice A Edle Marlene Hauge Kjellsen 8. og Sara Langeland Færevaag 12. plass.

Ingrid Louise Vestre tok en fin 3. plass i Norgescupstevnet på Hamar 25. – 26. november.

Klar for NM i kunstløp

Ingrid Louise Vestre tok en flott 3. plass i Norgescupstevnet på Hamar 25. – 26. november. Forrige sesong ble hun landsmester i klassen Novice. I år stiller hun i junior og har klart kravet til å kunne delta i junior A. Dermed er hun kvalifisert til å kunne delta i Norgesmesterskapet i kunstløp som finner sted i Stavanger 12.-14. januar 2018.

Klar for juleshow

Alle løperne gleder seg nå til Bergen Kunstløpklubb sitt tradisjonsrike juleshow, som i år blir torsdag 14. desember i Bergenshallen. Her skal alle klubbens små og store utøvere opptre, og spre julestemning.