Klart for babysang og småbarnsang i Løvstakkveien

Frelsesarmeen Solheimsviken ønsker velkommen til vårens babysang og småbarnsang i Løvstakkveien 32, Sambrukshuset. Det fokuseres alltid på kjærlighet og aksept, og alle er velkomne som de er.

– Det er alltid god stemning, og om noen barn er ekstra slitne og utålmodige eller har ekstra mye energi en dag er det også helt greit. Barn skal få lov til å være barn, sier Anette Teigland Kråkenes, barne- og ungdomsarbeider i Frelsesarmeen Solheimsviken.

– Babysang er tilbudet for de minste (0-1 år), hvor vi synger, rimer, gjør bevegelser og leker sammen for å kose oss med den gode kontakten mellom forelder og baby. Her er det mye fokus på øyekontakt, berøring og å stimulere og leke med sansene. Såpebobler er alltid like spennende! sier Anette Teigland Kråkenes.

– På småbarnsang (1-6 år) vil vi også synge, rime, gjøre bevegelser og leke sammen, men her får barna også utforske dansing og spille instrumenter. Kreativitet, lyder, farger og at barna får skape musikk og oppleve gleden i musikken står i fokus. Her er såpebobler også en favoritt. Siden det er Frelsesarmeen som arrangerer er det også en liten bibelhistorie eller koselig andakt i midten. I tillegg serveres det rimelig mat for alle, inkludert familiemedlemmer.

Gratis ferietilbud for barn og unge

Det er samling hver tirsdag fra 6. februar, foruten tirsdag 27. februar, da Frelsesarmeen arrangerer et gratis ferietilbud for barn og unge i Bergen. Programmet vil gå over 10 tirsdager, og det er avslutningsfest søndag 22. april.

Babysang med lunsj er fra klokken 11:15, småbarnsang med middag klokken 16:30. Pris: 300 kroner, men det er fullt mulig å søke økonomisk støtte.

Se annonse.