Sterk BKK-innsats på Gjøvik

Marie Deisz fra Solheimsviken tok en fin 4. plass i Novice på Gjøviik. Arkivfoto Ørjan Deisz.

Helgen 27. og 28. januar var det Norgescup-stevne i kunstløp for klassene Basic, Novice, Junior og Senior i Gjøvik Olympiske fjellhall. Malene Johansen Trengereid fra Bergen Kunstløpklubb gikk et strålende kortprogram og ledet etter første dag. Det ble en spennende friløpskonkurranse, der Malene tok andreplassen sammenlagt, bare ett poeng bak vinneren. Malene reiser nå til nordisk mesterskap i Finland. Dette er et stevne der de beste kunstløperne i Norden møtes for å konkurrere.

Marie Deisz fra Solheimsviken tok en fin 4. plass i Novice, og Camilla Hannevig vant i senior.
Tiril Omholt gikk to flotte løp og tok en super 8. plass i Novice A.
I Junior A lå Ingrid Louise Vestre på andreplass etter kortprogrammet. Hun endte på 4 plass sammenlagt.

Malene Johansen Trengereid fra Bergen Kunstløpklubb ble nummer to på Gjøvik. Foto Ørjan Dalseth.