Fakkeltoget på Løvstakken søndag 25. november

Fakkeltoget på Løvstakken arrangeres søndag 25. november for femte gang. Overskuddet går til Kreftforeningen. Foto fra Fakkeltoget på Løvstakken 2017.

Søndag 25. november arrangeres Fakkeltoget på Løvstakken for femte gang. – Jeg startet arrangementet i 2014 og har drevet det siden. I år går alt overskuddet til Kreftforeningen, forteller Patricia Flataker. Hun håper folk vil være med å støtte en god sak, enten ved å melde seg på eller donere et valgfritt beløp. – Kreftforeningen fortjener hver krone jeg klarer å samle inn.

Patricia Flataker startet Fakkeltoget på Løvstakken i 2014 og har drevet det siden. Foto Fakkeltoget på Løvstakken.

Start i Løvstakkveien 51

Som vanlig blir det start i Løvstakkveien 51. Løypen er ca. to kilometer og består av grusvei, sti og stein. Det er ingen tidtaking. Startnummeret er for at folk skal føle at de er en del av selve arrangementet.

Arrangementet har tre formål: stimulere til økt fysisk aktivitet, gjøre folk kjent med Løvstakken og det sosiale et slikt arrangement innebærer.

På det meste har det vært over 1600 deltakere. Patricia Flataker jobber for folk flest skal føle det er lav terskel for å melde seg på. I år koster det 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn (0-16 år).

Informasjon om arrangementet:

– Fyrverkeri på toppen kl. 17.30

– Felles fakkeltog ned fra Løvstakken etter fyrverkeriet

– Startnummer, t-skjorte og medalje til alle som deltar

– Servering av gløgg og pepperkaker

– Besøk av nissen + andre maskoter

– Julemusikk fra korps

Røde Kors vil være til stede under hele arrangementet. Årets medarrangør er DNT Ung Bergen.

Fakkeltogets hjemmeside: www.fakkeltogetpaalovstakken.no

Startet Løvstakken Opp

Patricia Flataker startet for øvrig Løvstakken Opp og var leder for løpet fra starten i 2012 til 2017. I fjor deltok over 1400, for det meste barnefamilier, som også var målgruppen.