Ønsker malingrester og planker til Kardemomme by-prosjekt

Tre ivrige barn i Fantoft Barnehage som har vært med å bygge Kardemomme-trikken de står ved. Nå håper de på malingrester og planker til det videre arbeidet med Kardemomme by-prosjektet. Foto: Fantoft Barnehage.

Fantoft Barnehage holder på med et Kardemomme by-prosjekt der Kardemommeby lages både i miniatyr og i større format. Foreløpig er det blant annet snekret en flott trikk.

– Til dette prosjektet behøver vi materiell av type plank osv. i tillegg til maling, forteller Elin Hatlelid Olsen, pedagogisk leder i avdeling Villeple.   – Siden barnehagen har et særlig fokus på bærekraft vil vi gjerne fri til folk som sitter med halvtomme malingsspann eller plank de skal kvitte seg med og som vi kan nyttiggjøre oss av i vårt prosjekt.  Det er jo langt bedre enn at vi går ut og kjøper nytt.

– Vi behøver ikke store mengder planker, men sånn at vi har litt å jobbe med. Vi ønsker oss i hovedsak tynne finerplater, planker, rødmaling (utendørs eller innendørs) og eventuelt også andre malingrester, sier Elin Hatlelid Olsen.

Skulle noen lesere ha maling eller plank å avse, kan de ta kontakt på e-post til Fantoft Barnehage.

Barna i Fantoft Barnehage er ikke bare opptatt av Kardemomme by-prosjektet. Nylig laget de et riktig høyt sandslott (i det minste fra barneperspektiv). Foto: Fantoft Barnehage.