Klart for babysang og småbarnsang i Løvstakkveien

Tirsdag 5. februar starter Frelsesarmeen Solheimsviken babysang og barnesang i Sambrukshuset i Løvstakkveien 32.

Frelsesarmeen Solheimsviken har oppstart for babysang og småbarnsang i Sambrukshuset i Løvstakkveien 32 tirsdag, 5. februar. Programmet går over 10 ganger med unntak av vinterferien og påskeferien. Det hele avsluttes med en fest søndag 28. april.

Anette Teigland Kråkenes er barne- og ungdomsarbeider i Frelsesarmeen Solheimsviken.

Babysang er et tilbud for de minste (0-1 år), hvor man kan komme og møte andre mammaer og pappaer i permisjon med deres søte små. – Her synger vi, rimer, regler, gjør bevegelser og leker sammen mens vi koser oss med den fine kontakten mellom forelder og barn. En kjærkommen kosestund i den vanlige hverdagen. Etterpå er det billig lunsj og sosialt samvær for de som ønsker det, og en god mulighet for å komme i kontakt med andre i lik situasjon som en selv, forteller Anette Teigland Kråkenes, barne- og ungdomsarbeider i Frelsesarmeen Solheimsviken.

Småbarnsang er et liknende tilbud for de større barna (1-6 år), hvor man synger barnesanger, danser, spiller instrumenter og leker sammen. Å gjemme seg under teppet og synge «hvem er borte?» er alltid like gøy! – Her ønsker vi å bygge opp under barnas kreativitet, glede og frimodighet i musikken, sier Anette Teigland Kråkenes. – Mot slutten roer vi også ned med såpebobler og fin musikk, og mange av barna klarer nesten ikke å vente med å finne frem såpeboblene. Alltid god stemning! Før samlingsstunden begynner er det servering av rimelig middag for alle, inkludert familiemedlemmer.

– Her får alle barna komme som de er. Sjenerte og forsiktige eller utadvendte og energirike. Alle skal få kjenne på en aksept og kjærlighet når de kommer på babysang og småbarnsang her i Frelsesarmeen Solheimsviken, sier Anette Teigland Kråkenes.

Babysang m/lunsj starter kl 11:15, og småbarnsang m/middag starter kl 16:30.
Pris 300,-, men det er fullt mulig å få økonomisk støtte. Se annonse. Påmelding til

ateiglandkraakenes@gmail.com Tlf. 916 43 356.