Ulriken Opp for 13. året på rad i morgen

Ulriken Opp arrangeres for 13. gang i morgen. Foto Jonny Mikalsen.

I morgen, lørdag 25. mai, arrangeres Ulriken Opp for 13. året på rad. Det er meldt overskyet vær med lette regnbyger og 10 grader, så en perfekt dag for å spasere opp byfjellene. Enten du skal delta i trimklassen uten tid eller som mosjonist med tid eller om du liker konkurranser med litt fart. I 2018 var det over 700 påmeldte til dette godt etablerte løpet i Bergen som er et av Norges eldste motbakkeløp.

I Ulriken Opp i morgen blir et fordelskort for barnefamilier tatt i bruk.

Håper på minst 550 deltakere

-Vi håper på et minimum på 550 deltakere, forteller Lise Lotte Andersen, som i dag jobber som kommunikasjonsansvarlig for løpet. – Det som er gøy i år er at vi skal teste ut et fordelskort, slik turen og arrangementet skal bli mer attraktivt for småbarnsfamilier. Da blir det kjekkere opp løypen hvor man kan stoppe på de flotte utsiktspostene opp Ulriken og da kunne få seg en liten bonus, pust i bakken og et klipp i kortet. På toppen vil barna kunne vise til et fordelskort med åtte klipp og få sin velfortjente medalje. En fin ting vi tilbyr de som deltar både i mosjon med tid og trimklassen uten tid. Trimklassen uten tid har åpen start fra klokken 10:00 frem til klokken 13:00, mosjon med tid har fellesstart klokken 13:15, og konkurranseklassen har start klokken 14, men de starter ikke på Montana grusbane, men løper opp helt nede fra Fløen.

Etter løpet bli det grilling nede på Montanabanen. Her kåres Kongen og Dronningen av Ulriken. Dette er beste kvinne og mann i konkurranseklassen.

I tillegg kåres Prisen og Prinsessen i mosjonsklassen med tidtaking. De tre beste i begge klassene som er med tid i tillegg til at det er mange deltakerpremier.

Ulriken Opp håper på minst 550 deltakere i morgen.

Lurt å hente startnummer i dag

Startnummer hentes i dag fra klokken 17:00 til 20:00 på Sport Norge på Sletten senter. Her får du også med deg fordelskortet om du er en som skal ta dette som en tur med barna.Sekretariatet åpner fra klokken 10:00 i morgen ved Montana grusbane. Her hentes startnummer.
Det blir sekretariat ved Fløen klokken 12:00 for konkurranseklassen. – Vi anbefaler at flest mulig henter startnummer i dag om det blir mange etteranmeldte på dagen som i 2018.Da kan det fort bli større køer, sier Lise Lotte Andersen.

Løpet er et samarbeid mellom Baune og BFG Bergen Løpeklubb.  I fjor startet også klubbene et nytt løp som da arrangeres i september, Oppstemten opp, som er litt annerledes lagt opp en Ulriken Opp. Dette løpet har et annet startpunkt, og intervallstart.

Her er link til påmelding: http://bit.ly/ulrikenopp2019