Fakkeltoget på Løvstakken for sjette gang

Fakkeltoget på Løvstakken blir i år arrangert for sjette gang. Foto Fakkeltoget på Løvstakken.

Søndag 24. november arrangeres Fakkeltoget på Løvstakken for sjette gang.  Fakkeltoget har vært arrangert årlig siden 2014, og har hatt over 1600 deltakere. – Dette er mitt 13. arrangement på fjellet Løvstakken og jeg gleder meg veldig, sier arrangør Patricia Flataker.

– Alt overskuddet går til Kreftforeningen. Kreft er noe som alle har en relasjon til, enten via seg selv, familie eller venner. Jeg ønsker å støtte forskningen nettopp fordi det er noe som gagner oss alle. Alle får t-skjorte og medalje, sier Patricia Flataker, som arrangerer fakkeltoget med god hjelp av venner og kjente. Arrangementet sin hjemmeside:  www.fakkeltogetpaalovstakken.no

Patricia Flataker startet Fakkeltoget på Løvstakken i 2014 og har drevet det siden sammen med gode hjelpere. Foto Fakkeltoget på Løvstakken.