Ønsker kandidater til Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris

Audhild Flaktveit Moxnes fra Landås var aktiv med hardingfele og danset folkedans. Hun døde i en trafikkulykke i 2004, 17 år gammel. Foto: Erling Moxnes.

Styret for Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris ber om å få inn forslag på unge utøvere på hardingfele som vil være aktuelle som kandidater til prisen.

Prisen er etablert til minne om Audhild Flaktveit Moxnes fra Sollien på Landås, som var aktiv utøver på hardingfele og danset folkedans. Audhild omkom i en trafikkulykke i Bergen 19. mars 2004, bare 17 år gammel.

Formålet med minneprisen er å styrke interessen for utøving på hardingfele mellom unge, og slik oppmuntre til varig interesse for spelet. Minneprisen skal deles ut til en lovende utøver på hardingfele. Personen skal være i alder som svarer til C-klassen på kappleik, og være fra Vestlandet. Det skal være et personlig stipend.

Minneprisen skal deles ut på Vestlandskappleiken 2021 i Granvin 9.-11. oktober, og er på 15.000 kroner. Prisen blir støttet av Sparebanken Vest. Frist for innsending av forslag er 19. september.

Forslag sendes e-post: kontoret@bergen.ungdomslag.no For mer informasjon se www.bergen.ungdomslag.no/minnepris/