Løbergshagen – nytt boligprosjekt med ti leiligheter i Løbergsveien

Løbergshagen er navnet på boligprosjektet som skal oppføres i Løbergsveien 95 D-F. Illustrasjon: Løbergshagen. Endringer kan forekomme.

Løbergshagen er navnet på et nytt boligprosjekt som snart reiser seg i Løbergsveien 95 D-F, på sørsiden av Solheim gravplass. Prosjektet omfatter ti eierleiligheter på mellom 59 og 113 kvm. Leiegården som lå på eiendommen ble rammet av en voldsom brann 2. september 2013.

Alle leilighetene blir på ett plan. I 1. etasje blir det garasje, sportsboder, sykkelparkering og reis opp til hver boligetasje. I 2. og 3. etasje blir det fire leiligheter på 59-61 kvm og i 4. etasje to 4-roms leiligheter på 113 kvm. Alle leilighetene får egne private balkonger.

Byggestart ventes i 2. til 3. kvartal 2022. med estimert innflytting i 3. til 4. kvartal 2023.

Løbergshagen er navnet på boligprosjektet som skal oppføres i Løbergsveien 95 D-F, like sør for Solheim gravplass. Illustrasjon: Løbergshagen. Endringer kan forekomme.