Fotominner: Karneval på Landås skole i 2002

Rektor Oddrun Hjermstad sørger for ro og orden i rekkene under karnevalsopptoget i Landåshallen i 2002. Mens barna nærmer seg 30 år fyller den tidligere rektoren 82 år i juli.

I dag blar vi oss 20 år tilbake i Årstadpostens arkiv, til siste dag før vinterferien i 2002. Landås skole hadde tradisjon med å arrangere karneval i Landåshallen denne dagen. Elever og lærere i fantasifulle kostymer gikk i tog fra Landås skole til Landåshallen, der det var fellesdans og sang. På tilbaketuren delte flokken seg; halvparten gikk innom Landås menighets eldresenter, resten innom Ulrikstunet for å vise seg frem.

Barna er nå i slutten av 20-årene. Er det noen som kjenner seg selv eller andre igjen?

Disse jentene er nå omkring 30 år. Fra karnevalsopptoget i Landåshallen 2002.