Fakkeltoget på Løvstakken søndag 20. november

Fakkeltoget på Løvstakken arrangeres for åttende gang søndag 20. november. Foto Fakkeltoget på Løvstakken.

Fakkeltoget på Løvstakken ble for første gang arrangert i 2014, og har siden den gang, utenom 2020 grunnet pandemien, vært arrangert årlig i slutten av november. I år arrangeres det søndag 20. november. Leder for Fakkeltoget er Patricia Flataker.

Svært mange og spesielt barnefamilier, ser på dette som en årlig og minnerik tradisjon. Halvparten av deltakerinntekten går til Kreftforeningen. Det resterende beløpet brukes til å dekke utgifter knyttet til drift av arrangement og hjemmeside. Det er ingen krav om fysisk form og det er helt OK å komme uten barn. Alle er velkomne.

I år skal serveringen etter turen være i kantinen på Ny-Krohnborg skole. Vanligvis foregår det på Magic Hotel Solheimsviken, men de er akuttmottak for flyktninger fra Ukraina i år.

Program for dagen:

Kl. 13.00-16.00: Åpent sekretariat på Ny-Krohnborg skole, kantinen. Startnummer til alle. Ingen tidtaking. T-skjorte til de 500 første påmeldte.

Kl. 14.00 og utover: Start fra Løvstakkveien 51.

Kl. 16.00: Medaljeutdeling på toppen + grilling av pølser på bål. Ta gjerne med pinne/grillspyd.

Kl. 17.00: Felles fakkeltog ned fra Løvstakken til Ny-Krohnborg skole, kantinen.

Kl. 18.00: Servering av pizza, gløgg og pepperkaker + diplom til alle barn.

Kl. 18.30: Besøk av nissen med hilsen til barna.

Kl. 20.00: Slutt og takk for i dag. Husk klær etter vær, hodelykt, brodder og gode sko. Ta gjerne med skift til å ha etter turen.

Påmelding og mer info på www.fakkeltogetpaalovstakken.no

Patricia Flataker startet Fakkeltoget på Løvstakken i 2014 og har drevet det siden med god hjelp av frivillige og samarbeidspartnere. Foto Fakkeltoget på Løvstakken.