Nytt familiearrangement: Løvstien på langs

Torsdag 9. mai, Kristi himmelfartsdag, arrangeres Løvstien på langs for første gang.

Torsdag 9. mai (Kristi himmelfartsdag) arrangeres Løvstien på langs for første gang. Dette er et familiearrangement der målgruppen er barn og unge. Løypen er ca. 1,5 km og start og mål er ved den nye broen. Man kan gå, jogge eller løpe. Ingen tidtaking. Nærmeste parkering er i Kristian Bings vei. Aktivitetene starter kl. 10.00, mens turen starter kl. 12.00.

Fra kl. 10.00 blir det ansiktsmaling, ballongknyter, fotballdart og Fire på rad. Musikk/speaker: Erik Hanøy.

Løypen vil være godt merket og fylt med masse kjekt for barna. Det vil også være maskoter som blir med på turen bort til vending og tilbake til mål.

Alle som melder seg på, får startnummer. Ved målgang får alle medalje, mat og drikke. Barna får også en overraskelse når de kommer i mål.

Pris er: barn (0-18) 50,-, voksne 100,-

– Jeg ønsker det skal være lav terskel for å melde seg på og at folk skal føle de har råd til det. Det skal være billig å være med, sier Patricia Flataker, som arrangerer Løvstien på langs sammen med Fyllingen IL.

Det blir utdeling av startnummer til forhåndspåmeldte på Kiwi Bøhmergaten tirsdag 7. mai kl. 17-21 og onsdag 8. mai kl. 17-21.

Påmelding kan gjøres på Eqtiming, på Kiwi på oppgitte datoer eller i startområdet på selve dagen.

Sponsorer er Bergen Parkering AS, Kiwi Region Vest, Magic Hotel Solheimsviken og Saftsuse. Se for øvrig Løvstien på langs på Facebook. Arrangementet støtter Kreftforeningen.