Venter 2,5 grader varmere søndag morgen enn 25. juli om morgenen

Uvanlig mildt og uvanlig mye nedbør varsler Storm for søndag 20. desember. Godt det er skitnesøndag.

Søndag morgen ventes det 11 varmegrader i Bergen, 2,5 grader mer enn vi hadde 25. juli klokken 07.

Det er milde vinder fra sør og sørvest som i dagene fremover feier inn over Vestlandet. Både fredag, lørdag og søndag kan det ventes temperaturer omkring 10 grader. Yr venter høyest temperatur natt til søndag og søndag morgen. Storm venter 10 varmegrader i Bergen søndag morgen.

Den kalde morgenen lørdag 25. juli, med 8,5 grader klokken 07, ble morgenfuglene som gikk ut i byen møtt av en flau vind som var enda kaldere litt tidligere. Klokken 06 var det bare 7,6 grader. I motsetning til hva vi kan vente oss til helgen steg temperaturen betraktelig utover den solrike julidagen. Om ettermiddagen var det 18 grader.

Søndag 20. desember, 4 .søndag i advent og skitnesøndag, vil temperaturen holde seg rundt 10 grader. Så faller temperaturen med omtrent en grad for hver dag: mandag 9 grader, tirsdag og onsdag 8, torsdag (julaften) og fredag 7 grader.

Regn i bøtter og spann

En stor forskjell i været blir det mellom 25. juli og de kommende dagen. 25. juli var en strålende dag uten nedbør, mens regnet vil bøtte ned i dagene fremover. Slår prognosene til, får Bergen om lag 120 millimeter nedbør  fra lørdag 19. til onsdag 23. desember.

Yrs meteogram for dagene fremover er lite hyggelig lesning for de som ønsker sol. De som foretrekker mildvær og regn blir bønnhørt i bøtter og spann.

Yrs meteogram for dagene fremover er lite hyggelig lesning for de som ønsker sol. De som foretrekker mildvær og regn blir bønnhørt i bøtter og spann.